English Stuck in teleport

7 replies
Goto Page
To the start Previous 1 Next To the start
14.04.18 11:58:44 pm
Up
I don't know if it's a bug or what but sometimes i enter a teleport i move and get teleported back, and again, and again, making almost an infinite loop lol, until i finally get out after 10 - 15 tries.. why does this happens? Is it just lag or something else?
15.04.18 02:06:27 am
Up
Uninspired
User
Offline Off
It happens to me aswell, it's definitely the lag/ping
When I play in european servers it's an annoying problem (240+ ping), but when I play in AM svs it's less problematic.
15.04.18 06:38:54 am
Up
I wonder why it happens lol, yeah i know, it's so annoying
sometimes i'm like 20 seconds trying to get out xd
15.04.18 11:31:48 am
Up
DC
Admin
Offline Off
Sounds like lag. May happen when teleports are right next to each other. Simple solution: Stop moving for a second or two.
www.UnrealSoftware.de | www.CS2D.com | www.CarnageContest.com | Use the forum & avoid PMs!
15.04.18 04:28:27 pm
Up
Still happens when it's one
Well i try that but it doesn't work :c
15.04.18 04:31:14 pm
Up
DC
Admin
Offline Off
sounds weird.. okay.. then I don't really understand why it happens
www.UnrealSoftware.de | www.CS2D.com | www.CarnageContest.com | Use the forum & avoid PMs!
15.04.18 06:53:50 pm
Up
Mora_rus
User
Offline Off
user zAzz has written:
Still happens when it's one
Well i try that but it doesn't work :c

He probably mean that it happens when it teleports you to the tile where is another teleport is. It happens because of lags when in your client side you started moving but bcs of ping you only get into that teleport and your position is not changed due to that. Setpos is delayed for that and you'd see that you have been teleported already and then it sending that you're again moving(bcs after you teleporting on the tile where is already teleporting entity in cs2d having like a boolean or smth that this tile required to stept again(as with env_move etc)).
To the start Previous 1 Next To the start