English CS2D on Steam Greenlight + V1.0.0.3

282 replies
Goto Page
To the start Previous 1 2 ... 4 5 6 ... 14 15 Next To the start
01.05.17 01:33:05 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
@user Mora_rus:
What about hudtxt and images? There is other post about it. mp_hudscale option manages to fix it.
01.05.17 01:36:36 pm
Up
Mora_rus
User
Offline Off
You don't think they would looks ugly as f..?
And also player's view? Already in width is more, plus it is increased.
S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Land dev. https://discord.gg/aABCkHQ
01.05.17 01:38:01 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
Just look at new features, don't be ignorant without looking them up. There is mp_hudscale and player(id,"screenw") functions. I got my achievements script working in no time.
01.05.17 01:42:37 pm
Up
Mora_rus
User
Offline Off
yes i seen anything, but 210 pixels is really much..
I seen kids crying in chat how2fix that. Not much peoples would take care about players and wont do their best to make comfortable gameplay for everyone. You need to be @user SQ: to make server good configured.
S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Land dev. https://discord.gg/aABCkHQ
01.05.17 01:56:05 pm
Up
StirlizZ-Fapicon
Super User
Offline Off
user Mora_rus has written:
I have 4:3


Whoa! Such a good reason to buy a new monitor with normal modern resolution!
CS2d for ANDROID Discord server is here: https://discord.gg/ww59nvf
01.05.17 02:00:49 pm
Up
Marcell
Super User
Offline Off
He said, he is poor, so can't afford for a new display monitor.
01.05.17 02:01:39 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
Horizontal boarders ain't that bad. Haven't you seen movies, guys? Or are you that poor?
01.05.17 02:03:52 pm
Up
Yates
Reviewer
Offline Off
Give Yates a hammer a day to keep the ignorance away.
01.05.17 02:06:51 pm
Up
Mora_rus
User
Offline Off
As i said before i tried many of resolutions.
@user SQ: It is small:
1024 X 768
And borders make the game even smaller.
If i use 640x480 the game looks like scaled from 640x480 to 320x240 and zoomed in 2x. The same with each resolution

For now different than old for me is bad.. Idc about other games cuz i'm not playing them, but interesting only at cs2d, and im not fanatic to buy new monitor specially for this game.

@user StirlizZ-Fapicon: You take phrases from the context and argue like a kid. Evade your replies to my side, please.
S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Land dev. https://discord.gg/aABCkHQ
01.05.17 02:09:55 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
Well, all I can offer is client-side option for 4:3 screen right now. You might have disadvantage, but not a major if you are really good at it.
01.05.17 02:14:25 pm
Up
Mora_rus
User
Offline Off
If i won't give a mind about it i won't reply so much. I very appreciate your work and i won't say anything if i'll have required resolution of monitor. I played for a few days with this resolution and really.. not possible..
by the way! In one of tests(v2 maybe) i played with 1024x768 with more comfort than now.
S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Land dev. https://discord.gg/aABCkHQ
01.05.17 02:51:18 pm
Up
Jawohl
User
Offline Off
i dont really play CS2D (though nor have i really been into it)
but i love the 3d tiles, so good!
01.05.17 04:33:58 pm
Up
Ortimh
User
Offline Off
New version! Nice.

But how can I get a player's screen resolution through Lua? I had been searching all over CS2D website but no clue. Or this is not implemented yet?

Edit: Damn it, it's in cs2d lua cmd player. I thought it was in cs2d lua hook clientdata hook.
I'm awesome ... and I really cookies
01.05.17 04:52:19 pm
Up
DC
Admin
Offline Off
@user Ortimh: Good to hear that you found it. You can also always check the changelog. It should list such additions/changes (but I understand that it is still hard to find because the changelog for 1.0.0.3 is quite huge... )
www.UnrealSoftware.de | www.CS2D.com | www.CarnageContest.com | Use the forum & avoid PMs!
01.05.17 04:58:42 pm
Up
-Francis
User
Offline Off
Can we download cs2d updates in steam too like other steam games?
01.05.17 05:01:52 pm
Up
DC
Admin
Offline Off
@user -Francis: The game is not on Steam yet. We need enough votes and activity on the Greenlight page and also Valve has to approve it of course.

In case all this happens we will surely find a way to distribute CS2D updates via Steam as well. Shouldn't be a problem to do that.
www.UnrealSoftware.de | www.CS2D.com | www.CarnageContest.com | Use the forum & avoid PMs!
01.05.17 05:17:51 pm
Up
Shrepard
User
Offline Off
Since version is 1.0.0.3 you must remove "experimental" from 3d tiles

At settings
01.05.17 05:19:56 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
Well, it is still experimental feature. I thought it should be server setting, but DC doesn't really like the idea of forcing that feature.
01.05.17 05:26:15 pm
Up
thedarkgamerYT
User
Offline Off
help Because I have an error in the setup tells me the setup files are corrupted.please obtain a new copy of the program.

I do not know if it is a setup error or my pc
01.05.17 05:39:46 pm
Up
Fraizeraust
Moderator
Offline Off
@user thedarkgamerYT: What OS are you using? Care to capture some screenshots of this issue?

If you're unable to install the game directly from the setup you can get it as a packaged zip file. Then extract it to the folder you wish to.
To the start Previous 1 2 ... 4 5 6 ... 14 15 Next To the start