English CS2D Bug Reports

1,776 replies
Goto Page
To the start Previous 1 2 ... 58 59 60 ... 88 89 Next To the start
30.09.17 04:51:33 am
Up
The Danel
User
Offline Off
Look screenshot 1.0.0.4 bug rip
IMG:https://i.imgur.com/cOMt3f2.jpg

Edit Update cs2d 1.0.0.3 and 1.0.0.4 already update
30.09.17 04:56:02 am
Up
SQ
Moderator
Offline Off
@user The Danel: What do you mean? the boarders? you can disable them in options->graphics->4 by 3
30.09.17 05:07:12 am
Up
The Danel
User
Offline Off
Hey @user SQ: bug crash server my server
Look video link https://youtu.be/deLkI7qeD_Q
RIP
@user SQ: Discord go #cs2d
30.09.17 06:40:22 am
Up
Settile x y for last frame of the tileset is not working.
S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Land dev. https://discord.gg/aABCkHQ
Up
Use taductor plz

Es una broma!!! No puedo construir nada! y mucho menos sale la bandera de Honduras en el Scoreboard??? es en serio? bueno esperare hasta el 1 de octubre, recien se lanzo y bueno.... me sorprenden
30.09.17 07:31:33 am
Up
Muzz
User
Offline Off
@user Sir Dennseru Herugoku: He says: It's a joke, I can not build anything, and the Honduran flag does not come out on the scoreboard
30.09.17 10:43:52 am
Up
The_Admiral
User
Offline Off
I Have Problems with the "Recoil Influences Accuarcy" thingy, after i try firing a pistol, it does not rapid fire, instead, it single fires, please help.
It's about time i ditch this account, i've been hiding my identity for too long. I shall spread the news for the people of the Unrealsoftware Community to do the same. Join me, and together we may fight for a new future of the Community, Prevail.
30.09.17 11:32:13 am
Up
@user The_Admiral: did you know that in any cs series you should click mouse button anytime you want to fire (for pistols). With this mode it's obvious you can't fire like others guns but in lower rate.
S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Land dev. https://discord.gg/aABCkHQ
30.09.17 11:38:22 am
Up
Cure Pikachu
User
Offline Off
cs2d cmd setscore stops working since 1.0.0.4, saying it is an invalid command.
edited 1×, last 30.09.17 01:07:42 pm
IMG:https://i.imgur.com/uUrye71.png
IMG:https://i.imgur.com/xpsyQRX.png
30.09.17 01:26:01 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
Okay, looks like I have accidentally removed setscore and also overwrite wrapper.lua.
30.09.17 03:59:41 pm
Up
SlimPT
User
Offline Off
After the update, controls don't show the key for voice chat.
"Nothing to fear and nothing to doubt."
30.09.17 04:08:08 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
controls -> restore defaults. The bind should re-appear
30.09.17 04:10:21 pm
Up
SlimPT
User
Offline Off
Nah doesn't appear, gonna download a clean version anyway .
"Nothing to fear and nothing to doubt."
30.09.17 04:35:06 pm
Up
Black Wolf
User
Offline Off
Restoring to default it restores it to older version settings. Also, seeing someones pointer in spec is laggy and there should be option to turn it off.
come 1n1 skype
30.09.17 04:44:31 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
Nah, I'm about to fix mouse pointer, it's not laggy, just some calculations are mixed up I think for people who uses 4by3

There is server-side option to turn it off.
edited 1×, last 30.09.17 04:45:19 pm
30.09.17 04:45:17 pm
Up
united
User
Offline Off
I'm on Ubuntu 16.04
Downloaded Linux Client from usgn.de
Running fullscreen doesn't work

Nor changing the resolution changes window size.

And after that, running CS2D again prompts the following:


Running CS2D through Wine works fine though except for alt+tabing out to desktop and then coming back (again, in OpenGL and highest resolution).
30.09.17 04:46:38 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
@united, try not using launcher or batfiles if you are using in-game graphics settings.

I will look into those issues when I'll get linux/mac on my hands.
30.09.17 04:50:58 pm
Up
united
User
Offline Off
On the linux version I just ran the only "CS2D" file that comes in the zip.

Through Wine, I'm running the CS2D.exe and still getting the issue when alt+tabbing out.

Okay, thanks for caring and big congrats on all the huge updates!
30.09.17 04:56:21 pm
Up
SQ
Moderator
Offline Off
Linux download includes only binary, you need all other files as well from original cs2d to be included.
30.09.17 07:00:04 pm
Up
Milriko
User
Offline Off
Texts are moved like that. Happens for me and my friend (ofc using different computers). So far I'm only with him and a 3rd person on ts so I don't know if others have same problems.

IMG:http://oi68.tinypic.com/xeq0iw.jpg
IMG:http://imgupload.pl/images/46791184149161885069.png
To the start Previous 1 2 ... 58 59 60 ... 88 89 Next To the start